Ben je nog op zoek naar een ervaren en betrouwbare opleidingspartner?

Ben je nog op zoek naar een ervaren en betrouwbare opleidingspartner?

Ben je nog op zoek naar een ervaren en betrouwbare opleidingspartner?

De arbeidsdeal verplicht bedrijven met minstens 20 werknemers om tegen 15 maart ten laatste hun opleidingsplan voor te stellen aan hun medewerkers. En het opleidingsplan daarna te registreren ten laatste op 31 maart.

Ben jij hiervoor nog op zoek naar een betrouwbare opleidingspartner met tonnen ervaring? Ontdek waarom U-Man een goede keuze is.

Aesthetic New Arrival Fashion Collage Facebook Cover (3)

Ervaren partner

Bij U-Man helpen we al meer dan 35 jaar Vlaamse KMO’s groeien door middel van training, coaching en consulting op maat. Wij willen dat mensen meer plezier beleven aan wat ze doen. Daarop ligt onze focus. Zo hebben we doorheen de jaren een zeer uitgebreide klantenportefeuille opgebouwd met bedrijven in verschillende sectoren. Onze trainingstrajecten zijn steeds herkenbaar, praktisch en op maat waardoor ze geschikt zijn voor elk type bedrijf.

Verschillende trainingstrajecten

We bieden 3 verschillende trainingstrajecten aan. 

Enerzijds is er het ‘people management traject’. Hier leren je managers onder andere om beter te communiceren, delegeren en motiveren waardoor ze meer gedaan krijgen van hun team. 

Anderzijds is er het ‘sales traject’. In dit traject leren je verkopers de juiste verkooptechnieken waardoor ze efficiënter succesvolle verkoopgesprekken kunnen voeren en sneller kunnen afsluiten. Ze leren dus om met minder moeite meer prospecten om te zetten in kopende klanten. 

Tenslotte hebben we het ‘rekruteringstraject’, waar we je (HR) medewerkers een praktische leidraad aanbieden om de juiste profielen voor je vacatures aan te trekken, te selecteren en aan te werven. We leren hen aan de hand van de juiste vragen inzicht te krijgen in het ware potentieel van sollicitanten.

De voordelen van een traject bij U-Man

Die nieuwe regelgeving kwam er natuurlijk niet voor niets. Het investeren in de opleiding van je medewerkers zorgt ervoor dat je medewerkers groeien en dit komt jouw bedrijf én je medewerkers alleen maar ten goede. 

Bij U-Man worden heel wat herkenbare uitdagingen aangepakt en omgezet in positiviteit op de werkvloer. Zo zorgen we ervoor dat medewerkers beter communiceren waardoor er meer motivatie is, minder frustraties en wrevel, minder stress en meer resultaat. Door onze jarenlange ervaring in de branche zorgen we steeds voor zeer herkenbare cases en oefensituaties op maat van jouw bedrijf. Wij tillen jouw medewerkers naar een hoger niveau.

Wil jij ook de resultaten van je medewerkers boosten? Contacteer ons voor een opleidingsvoorstel op maat van jouw team.