Klanten over U-Man

Op zoek naar een betrouwbare opleidingspartner? Ben je al een tijdje een opleiding aan het overwegen? Ontdek wat klanten van
onze trainingstrajecten vinden.

Luc Jansen - JOJO Systems

“Ik leerde U-Man kennen tijdens mijn commerciële functie. Ze gaven me toen goede handvaten om mijn verkoop te boosten. Jaren later werd ik zaakvoerder en nu ben ik hier terug voor de opleidingen rond leidinggeven …” 

Geert Coolman - Lab9

“Ook mijn medewerkers volgen trainingen bij U-Man. We zien dat diegene die de trainingen gevolgd hebben enthousiaster en gemotiveerder zijn …”

Danny Roelants - Jadimex

“Ik leerde beter communiceren met medewerkers, klanten, leveranciers en leerde hoe ik structuur kon brengen in het bedrijf. Zo kan het bedrijf naar een hoger niveau getild worden …”

Jasmien Vanvooren - Alphatronics

“Ik zou U-Man zeker aanraden. Eerst en vooral de manier van werken want deze heeft bij mij goed gewerkt. Anderzijds ook de inhoud van de trainingstrajecten …”

Nicolas Landuyt - Lanicad Cadburo

“We stoten zelf op het feit dat we goed wisten welke richting we op wilden met het bedrijf maar dat we ons team maar moeilijk meekregen. Nu hebben we een enthousiaster team waar medewerkers elkaar helpen …”

Roos De Paepe - Epona Wisdom

“Wat ik fijn vond, was dat het allemaal zeer praktisch was. De oefeningen konden steeds vanuit mijn eigen bedrijf en eigen ervaringen vertrekken …”

Wil je graag kennismaken met U-Man?

Neem dan zeker contact op met één van onze experts.