Over ons

Bij U-Man zijn we zeer oplossingsgericht. Wij zien geen problemen, wij zien uitdagingen. Mensen en bedrijven helpen groeien en ervoor zorgen dat mensen meer plezier beleven aan wat ze doen, is onze passie.

Persoonlijke aanpak
+35 jaar ervaring
Resultaatgericht

Over U-Man

U-Man staat voor Understanding Man. Mensen begrijpen en ze naar een hoger niveau tillen is onze passie. Dit doen we door onze klanten de nodige tools te geven en de juiste skills aan te leren om zo samen met hun team betere resultaten te behalen.

Volledig praktijkgericht
Professionele begeleiding door experts
Gecertificeerd & erkend

Bedrijfsvideo U-Man

De cijfers achter U-Man

Meer dan 35 jaar ervaring - Meer dan 100 google revieuws met een gemiddelde score van 4.8 zijn we een heel betrouwbare partner

Bij U-Man zijn we zeer resultaatgericht en gaan we steeds voor een totaaloplossing. We stippelen een traject op maat uit, gebaseerd op zeer reële en herkenbare situaties.

0

uitdagende klanten
per maand

0

toffe collega's

0

bijscholingsuren
per maand

"Als Senior Sales Consultant is het een hele eer om met een ploeg van toegewijde collega’s de zaakvoerders en bestuurders van KMO’s te helpen om zich beter in hun vel te voelen bij het leiden van een bedrijf, en dit met alle toeters en bellen: analyses, studie, seminaries, briefings en persoonlijke begeleiding. Bij U-Man is de band tussen collega’s heel groot, de sfeer heel warm en de vrijheid heel groot".

Herman Vernimmen, Service Sale Consultant

Het team van U-Man

Het management team
...
Tina Meersman

General Manager

...
Tania Surinx

Partner / CFO

...
Roger Van Loocke

Adviseur

Senior Service Consultants
...
Herman Vernimmen

Senior Service Consultant

...
Martine Calluy

Senior Service Consultant

...
Dirk Schrevers

Senior Service Consultant

...
Marc Bruneel

Senior Service Consultant

Junior Service Consultants
...
Henk Wathion

Service Consultant
(regio Limburg)

...
Patrick Mertens

Service Consultant(regio Oost-Vlaanderen & Vlaams Brabant)

...
Dirk De Smedt

Service Consultant
(regio Antwerpen)

HR FORCES
...
Ilse Van Hoof

HR Manager

...
Dominique Duvocelle

HR Trainer & Coach

...
Marleen Grosemans

HR Coach & Consultant

Workshops en Cursusbegeleiders
...
Els van der Velden

Operations Manager

...
We zoeken jou!

van zelfstandige Sales Consultant tot cursusbegeleider.

...
Dirk Leenaerts

Workshop Trainer

...
Mike Coesel

Cursusbegeleider

...
Hilde Vernimmen

Cursusbegeleider

BACK-OFFICE FORCES
...
Kim Vertommen

Receptie & planning

...
Nick Van Extergem

Financieel medewerker

...
Sabine Meganck

Legal I/C

...
Roxanne Van den Branden

Marketing assistant

Vacatures

Begint het te kriebelen om ook aan de slag te gaan bij U-Man en deel te worden van ons team? Ontdek op onze vacature-pagina welke profielen we momenteel zoeken.

Samenwerken?

Overtuigd van onze expertise? Goesting om samen aan jouw succesverhaal te schrijven? Laten we samen aan de slag gaan om de resultaten van je bedrijf te verbeteren.

Tina Meersman

Het is een eer om met ons fantastisch team en onze fijne klanten samen te werken. We besteden we veel aandacht aan de sfeer binnen onze groep en het continu opleiden en verbeteren van onze mensen. Het aspect “ Mens” staat daarbij centraal – alles begint bij het beter begrijpen van mensen, om zo meer en betere resultaten te behalen.

Tania Surinx

Door mijn liefde voor mensen ben ik hier beginnen werken. En nog meer van bekwame mensen die “uit de box” denken en resultaten kunnen bereiken met passie. Ik zie veel uitdagingen en kan hierop volop op creëren.

Roger Van Loocke

Na meer dan 30 jaar zelf achter het roer te hebben gestaan, help ik nu, als adviseur, de nieuwe generatie om de doelstellingen van U-Man te blijven waarmaken. Interesse voor wat anderen doen en respect daarvoor hebben is van goud waard.

Herman Vernimmen

Als Senior Sales Consultant is het een hele eer om met een ploeg van toegewijde collega’s de zaakvoerders en bestuurders van KMO’s te helpen om zich beter in hun vel te voelen bij het leiden van een bedrijf, en dit met alle toeters en bellen: analyses, studie, seminaries, briefings en persoonlijke begeleiding. Bij U-Man is de band tussen collega’s heel groot, de sfeer heel warm en de vrijheid heel groot.

Dirk Schrevers

In 2005 heb ik de stap gezet om als Service Consultant te werken voor U-Man. Mijn doel is om zaakvoerders en leidinggevenden te helpen een beter en minder stressvol leven te geven door kennis te delen opdat ze meer gemotiveerde medewerkers krijgen, minder conflicten en frustraties, wat dan resulteert in betere bedrijfsresultaten met minder stress.

Marc Bruneel

Mijn loopbaan is gestart als verpleger. In het jaar 2000 ben ik gestart als service consultant bij U-Man. Emoties in mijn voorbije job waren heel belangrijk. Met de kennis van deze technologie kan ik mensen op een ander niveau helpen. Je krijgt ook heel veel respect terug van je klanten.

Henk Wathion

Ik ben 38 jaar actief als verkoper en begrijp de uitdagingen die zaakvoerders en leidinggevenden bezighouden.

Het grootste kapitaal van een onderneming zijn de mensen die er werkzaam zijn. Net hier sta ik paraat om je te helpen met het beste advies om de beste oplossingen voor te stellen zodat jij groeit op professioneel vlak en als mens. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou!

Patrick Mertens

Ik ben ongelofelijk blij om deel te maken van U-Man.

Ik ben een echte fan van alles wat met leren, ontwikkelen en groeien te maken heeft. Ik heb meer dan 20 jaren ervaring in de verkoop en voor mij is het beste deel van mijn werk – het moment waarop ik echt begrijp wat een klant nodig heeft en vervolgens samen met hen aan de slag ga om de perfecte oplossing te vinden.

Laten we samen bekijken hoe we jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Dirk de Smedt

Met m’n credo “nooit te oud om te leren” ben ik meer dan aangenaam verrast door de kennis en kunde die U-MAN in huis heeft.

Elk lid van dit begeesterd team streeft het bekwamer maken van bekwame mensen na.

Het is dan ook een grote eer om mee aan de kar te trekken bij het ondersteunen van onze klanten en ze de weg te tonen richting efficiënter werken en communiceren zonder stress.

Ilse Van hoof

Mijn doel is dat bedrijfsleiders en medewerkers meer rust vinden in hun job zodat ze meer plezier beleven in hun professioneel leven. Door onze training en persoonlijke begeleiding verwerven ze meer zekerheid dat resulteert heel vaak in minder stress. Ik ben er fier op dat ik deel uitmaak van een team waar ieder van ons ditzelfde doel nastreeft.

Dominique Duvocelle

We zijn harde werkers die met hart en ziel voor resultaten gaan en dat doen we op een heel leuke, lichte, speelse manier. We hebben een heel sterke kern van collega’s die er voor elkaar staan, elkaar altijd graag helpen en graag hun expertise met elkaar delen. We hebben allemaal een gezamenlijk doel: onze klanten helpen. En dat geeft me enorm veel voldoening.

Marleen Grosemans

We zijn hier allemaal met hetzelfde doel, een goed team vormen, het allemaal doen voor onze klanten en om hun bedrijf te helpen. Hier krijgt iedereen de kans om zijn/haar job heel graag en met veel goesting te doen. Werken bij U-Man maakt jezelf als mens voortdurend sterker en ook beter.

Els van der Velden

Als je wil werken met professionals dan krijg je bij U-Man de beste kans om zaken onder de knie te krijgen en zelf een professional te worden. Onze klanten verwerven door onze training en persoonlijke begeleiding meer zekerheid betreffende het aanpakken van de dagelijkse problemen op het werk en dat resulteert heel vaak in minder stress. Ik ben er fier op dat ik deel uitmaak van een team waar ieder van ons ditzelfde doel nastreeft.

Wij zoeken jou!

Van zelfstandige verkoper tot cursusbegeleider

Je bent assertief, dynamisch en enthousiast. Je ziet eerder opportuniteiten dan problemen.

Laat jouw CV achter en we nemen contact met jou op!

Vacatures

Dirk Leenaerts

Ik kom werken omdat het plezant is. Ik heb veel voldoening van mijn werk.  Mensen helpen, mensen leren zichzelf te helpen, dit is iets écht waardevol dat veel meer bijdraagt dan verkoop van goederen. Mensen laten groeien en zich ten volle laten ontplooien, dat is wat ik wil bereiken.

Mike Coesel

Iedereen in het U-Man Team is gemotiveerd en staat met de neus in dezelfde richting 

Er is geen negativiteit om je heen en je voelt dat we een echt team zijn. Ik ben absoluut gepassioneerd door kennis. Mijn grootste plezier is een klant tevreden naar huis zien gaan met meer rust in zijn hoofd, en meer begrip over bedrijven en mensen en hoe dat samengaat.

Hilde Vernimmen

Mijn doel is dat bedrijfsleiders en medewerkers meer rust vinden in hun job zodat ze meer plezier beleven in hun professioneel leven. Door onze training en persoonlijke begeleiding verwerven ze meer zekerheid dat resulteert heel vaak in minder stress. Ik ben er fier op dat ik deel uitmaak van een team waar ieder van ons ditzelfde doel nastreeft.

Kim Vertommen

Gewoon het feit dat we EEN team zijn, een ferm groepje. Er zijn geen tot heel weinig ergernissen onder elkaar, we helpen elkaar en als er iets mis is durven we het ook tegen elkaar zeggen zonder dat iemand daar kwaad over wordt. Er voelt geen verschil tussen ‘bazen’ en ‘werknemers’. De U-Manezen zijn een familie.

Nick Van Extergem

De open en vooral positieve sfeer tussen de collega’s vind ik echt top in het bedrijf. Ook wanneer er een probleem is, zal er altijd wel iemand zijn die me hiermee wilt helpen. Na al die jaren heb ik nog steeds een grote voldoening in mijn job en voel ik me hier echt op mijn plaats.

Sabine Meganck

Niets is mooier dan te zien dat we door onze unieke aanpak er effectief in slagen bedrijven te leiden in de richting van meer efficiëntie en expansie. Dit kunnen verwezenlijken met ons team maakt me superblij en is een eer om ervan deel te maken. Sinds mijn eerste stap in U-Man in 1988 heb ik zowat alle hoekjes en kantjes gezien van ons bedrijf en zorg ik ervoor dat we onze klanten kunnen dienen met medewerkers die een hart hebben voor mensen.

Roxanne Van den Branden

Ik ben ontzettend blij om mijn carrière hier te mogen beginnen.

U-Man heeft een geweldige, warme sfeer. Het team is heel resultaatgericht en dat bevalt mij enorm.

Ik ben vastbesloten om mijn steentje bij te dragen en mijn uiterste best te doen om bij te dragen aan ons gezamenlijke succes. Laten we samen bouwen aan iets geweldigs!