De juiste profielen aantrekken, selecteren & aanwerven

Gebruikmaken van dezelfde objectieve rekruteringstools als HR en recruiting professionals?

Heb jij reeds ervaren hoe duur én frustrerend foutieve aanwervingen kunnen zijn? Nood aan een praktische leidraad voor een efficiënt en succesvol rekruteringsproces?

Dankzij de handige rekruteringstools en -training van U-Man krijg jij inzicht in het ware potentieel en karakter van sollicitanten.

ebook van trainingen

Ontdek 10 fatale fouten bij rekruteren en leer hoe je ze kan vermijden.

U-Man begeleidt al +30 jaar Vlaamse KMO's bij het verbeteren van je grootste kapitaal, je mensen. Deze bedrijven gingen je voor.

Hoe kijk je achter het masker van sollicitanten?

Veelbelovende kandidaten die uiteindelijk niet aan de verwachtingen voldoen, klinkt dit bekend in de oren? Zou het niet gemakkelijk zijn om voorbij de verkoopspraatjes van sollicitanten te kunnen kijken en meteen inzicht te krijgen in het ware potentieel en karakter van je kandidaten?

Veel bedrijfsleiders bezitten niet de juiste kennis noch tools om het rekruteringsproces tot een succesvol einde te brengen. Hierdoor laat men vaak het 'buikgevoel' doorwegen. Jammer genoeg leidt deze subjectieve aanwervingsmethode tot heel wat teleurstellingen.

De 'Recru-Tec', is een objectieve rekruteringstool waarmee jij zeer eenvoudig én efficiënt de juiste kandidaten aantrekt, selecteert en aanwerft. Maar ook voor je huidige medewerkers hebben we een objectieve evaluatietool.

Aantrekken
Trekken jouw vacatures niet voldoende geschikte profielen aan? U-Man helpt jou om je vacatures onder de ogen van de juiste personen te krijgen.
Selecteren
Nood aan een handige leidraad voor je selectieprocedure? Ontdek de belangrijkste vraag die je moet stellen zodat je altijd de beste kandidaat selecteert.
Aanwerven
Door achter het masker van kandidaten te kijken zorg jij dat je niet bedrogen uitkomt. U-Man zorgt voor succesvolle interviewtechnieken en -vragen.

Waardevolle tools en begeleiding voor een succesvol aanwervingsproces.

Duidelijk stappenplan
Diepgaande analyse
Meer dan 30 jaar ervaring
Toepasbaar in élke sollicitatie
Meteen inzicht en resultaten
Tools beschikbaar in meerdere talen

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Wat leveren deze rekruteringstools jou op?

Onze handige rekruteringstools en trainingen zorgen niet alleen voor meer succes, ze maken ook je leven als leidinggevende makkelijker.

Echt bekwame kandidaten die je verwachtingen wél inlossen
Je vermijdt onnodige kosten, tijdverspilling & frustraties
Een aangename werksfeer en een sterk team

Wat zeggen onze klanten over onze rekruteringstools en -trainingen?

Tom De Busscher – General Manager Digicreate

Onze rekruteringstools zelf uittesten? Vraag hier jouw demo aan.