Gratis leiderschapsanalyse en gesprek

Waar begint leiderschap?

Veel zaakvoerders worden in het diepe gegooid zonder bandjes of reddingsvest. Maar ook zij hebben recht op ondersteuning, hulp om te groeien en zeker ook om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Ontdek of jij in aanmerking komt voor de leiderschapsanalyse.

Waar begint leiderschap?

Ondernemers maken vaak lange dagen, hebben veel plannen maar te weinig tijd om alles te doen.
Wil je weten hoe je meer resultaten en minder stress kan ervaren als zaakvoerder? Leiderschap vereist specifieke bekwaamheden, dat spreekt voor zich. Van de ene kwaliteit kan je waarschijnlijk volmondig zeggen dat je die bezit, terwijl je van een andere kwaliteit een stuk minder bewust bent dat je die bezit.
Ken jezelf helemaal, vraag je leiderschapsanalyse.

Wat is de leiderschapanalyse?

Het is een heel accurate en betrouwbare analyse die je inzichten kan geven over jezelf en je leiderschapskwaliteiten. Hiermee kom je ook te weten waarom leiderschap vaak niet loopt zoals verwacht: “Je kan geen goede leider zijn als je jezelf niet 100% kent”. Onze leiderschapsanalyse is de geschikte spiegel die jouw zwaktes en sterktes in kaart brengt, zowel wat betreft communicatie als wat de andere eigenschappen aangaat die voor een leider van cruciaal belang zijn.

Het is een heel ACCURATE & BETROUWBARE analyse die je inzichten kan geven over jezelf en je leiderschapskwaliteiten. Hiermee kom je ook te weten waarom leiderschap vaak niet loopt zoals verwacht: “Je kan geen goede leider zijn als je jezelf niet 100% kent”. Onze leiderschapsanalyse is de geschikte spiegel die jouw zwaktes en sterktes in kaart brengt, zowel wat betreft communicatie als wat de andere

Ontdek of jij in aanmerking komt voor een gratis leiderschapsanalyse

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1:
Invullen van de leiderschapsanalyse

De eerste stap is het invullen van onze leiderschapsanalyse. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in jouw specifieke uitdagingen.

Stap 2:
Bespreken van de leiderschapsanalyse

Onze experten bespreken samen met jou de verschillende mogelijkheden aan de hand van de uitdagingen die naar boven kwamen in de leiderschapsanalyse.

Stap 3:
Starten aan het trainings- en coaching traject

We gaan van start! Onze trajecten zijn steeds zeer interactief, vol praktische oefeningen en technieken.

U-Man helpt jou bij het behalen van meer resultaten met minder stress. Samen de mogelijkheden bespreken?

Roxanne Van den Branden

Ik ben ontzettend blij om mijn carrière hier te mogen beginnen.

U-Man heeft een geweldige, warme sfeer. Het team is heel resultaatgericht en dat bevalt mij enorm.

Ik ben vastbesloten om mijn steentje bij te dragen en mijn uiterste best te doen om bij te dragen aan ons gezamenlijke succes. Laten we samen bouwen aan iets geweldigs!