Boost je verkoopresultaten dankzij de juiste verkooptechnieken – GRATIS WEBINAR

Boost je verkoopresultaten dankzij de juiste verkooptechnieken – GRATIS WEBINAR

Boost je verkoopresultaten dankzij de juiste verkooptechnieken – GRATIS WEBINAR

Verlies je regelmatig kostbare tijd aan prospecten die maar moeilijk kunnen beslissen? Met kleine, te weinig of geen orders als resultaat? Weet jij waar het exact fout loopt wanneer je heel wat tegenwind ervaart? Klinkt eenvoudig salesgesprekken afsluiten jou als muziek in de oren? Ontdek hoe U-Man jou kan helpen bij het perfectioneren van je verkoopvaardigheden.
Vrouw die de hand schud met een ander persoon

Weten waar het schoentje wringt

Voor veel verkopers blijft het moeilijk om te weten waar het juist fout gaat in een verkoopgesprek. Er zijn natuurlijk een heleboel factoren die hierbij een rol kunnen spelen: het product, de concurrentie, je productkennis, je zelfvertrouwen, je communicatiestijl, … Om je sales quota te kunnen verbeteren is het belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in je sterke punten maar ook in je werkpunten. U-Man helpt deze in kaart te brengen en ze gericht en efficiënt aan te pakken. Tijdens onze gratis sales webinar komen alvast enkele belangrijke sterktes aan bod.

Boost je resultaten

In verschillende sectoren is de concurrentie ontzettend groot. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om met je product of prijs het verschil te maken. Vaak wil men zo graag verkopen dat er beloftes worden gedaan die uiteindelijk niet haalbaar zijn om na te komen of geeft men te grote kortingen, … Dit leidt dan tot frustraties en onzekerheden. Als verkoper kan je echter zelf het verschil maken. De juiste verkooptechniek kan je verkoopresultaten boosten. Hierbij is het opbouwen van duurzame relaties met klanten een belangrijk onderdeel. Trust$elling kan er voor zorgen dat je meerdere afsluitpogingen kan ondernemen in eenzelfde salesgesprek zonder dat men dit als ‘pushen’ ervaart.

De onmisbare kwaliteiten van een TOP verkoper

Je hebt ‘goede verkopers’ en ‘top verkopers’. Een top verkoper is iemand die met relatief weinig moeite een prospect kan omzetten in een betalende klant. Gedaan met ellenlange salesgesprekken of moeilijkheden bij het afsluiten. Klinkt als muziek in de oren, niet?

Welke vaardigheden moet je hiervoor perfect onder de knie hebben? Vertrouwen winnen, overtuigen, … In de sales opleidingen van U-Man werkt men aan de bekwaamheid om salesgesprekken in een bepaalde richting te sturen en vervolgens succesvol af te sluiten. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de belangrijkste inzichten van professionele verkopers op topniveau. Zo weet jij perfect welke kwaliteiten onmisbaar zijn voor een top verkoper.

Benieuwd of U-Man ook iets voor jou kan betekenen? Maak alvast kennis met de werkwijze van U-Man in onze gratis sales webinar.
Hier kom je meer te weten over topverkopers, afsluiten, vertrouwen winnen, …