Ontdek 8 tips om beter zaken te doen in moeilijke tijden door een klantgerichte instelling bij iedereen

“Je moet er meer voor doen dan vroeger met minder resultaten.”

Dit lijkt momenteel voor zeer veel bedrijven de modus operandi te zijn.

De concurrentie is moordend, de omzet – en daardoor ook de winst – staan onder druk.

Wil je er meer over weten?

Vraag dan hier ons speciaal dossier aan: 8 tips om beter zaken te doen. Door ze toe te passen kunnen ze je zeker veel opbrengen.

Een kosteloos aanbod zonder verbintenis.

Speciaal dossier

8 tips om beter zaken te doen in moeilijke tijden

Gelieve het formulier hieronder in te vullen om zonder verbintenis je exemplaar te ontvangen. We beschermen en beveiligen je contactgegevens. Ze dienen enkel om het bestaan van je bedrijf te bevestigen en om je te bezorgen wat je vraagt. Ze worden nooit doorgegeven, verhuurd of geleend aan anderen of misbruikt. Je kan op elk moment vragen om ze te laten verwijderen.

Bedrijfsopleidingen met een passie voor mensen

Reeds meer dan 35 jaar is U-Man actief in de training- en coaching wereld. Dit met als doel om het voor Vlaamse KMO’s leefbaarder te maken. En we bedoelen dit zeker in financiële zin, maar evenzeer in het aangenaam en leefbaar werken voor iedereen. Van manager tot verkoper. We zijn ervan overtuigd dat teamwork cruciaal is in een onderneming. Stress is immers een factor die de groei van iedereen, en dus ook van een KMO, afremt. We zorgen ervoor dat je de nodige kennis en vaardigheden opdoet om met minder stress meer resultaten te behalen. Onze bedrijfsopleidingen stellen mensen centraal. Onze gepersonaliseerde aanpak rond de ’menselijke factor’ vind je dan ook terug in al onze trainingen die drie domeinen omvatten: aanwervingen, (people) management en sales.