Ontdek de 10 verborgen oorzaken van stress, waar je meteen iets kan aan doen!

Stress kan allerlei geuren, kleuren en gedaanten aannemen. Het is een geniepige vijand die ons het leven zuur kan maken. Niemand ontsnapt eraan.

Merkwaardig genoeg veroorzaken we die stress soms zelf. Het goede nieuws is dat er in bijna alle gevallen iets is wat je meteen kan doen, waardoor je stressniveau onmiddellijk vermindert.

Wil je er meer over weten?

Vraag dan hier ons speciaal dossier aan: De 10 verborgen oorzaken van stress. Je zal ontdekken welke daarbij de vaakst voorkomende oorzaken zijn, en wat je eraan kan doen.

Een kosteloos aanbod zonder verbintenis.

Speciaal dossier

De 10 verborgen oorzaken van stress.

Gelieve het formulier hieronder in te vullen om zonder verbintenis je exemplaar te ontvangen. We beschermen en beveiligen je contactgegevens. Ze dienen enkel om het bestaan van je bedrijf te bevestigen en om je te bezorgen wat je vraagt. Ze worden nooit doorgegeven, verhuurd of geleend aan anderen of misbruikt. Je kan op elk moment vragen om ze te laten verwijderen.

Bedrijfsopleidingen met een passie voor mensen

Reeds meer dan 35 jaar is U-Man actief in de training- en coaching wereld. Dit met als doel om het voor Vlaamse KMO’s leefbaarder te maken. En we bedoelen dit zeker in financiële zin, maar evenzeer in het aangenaam en leefbaar werken voor iedereen. Van manager tot verkoper. We zijn ervan overtuigd dat teamwork cruciaal is in een onderneming. Stress is immers een factor die de groei van iedereen, en dus ook van een KMO, afremt. We zorgen ervoor dat je de nodige kennis en vaardigheden opdoet om met minder stress meer resultaten te behalen. Onze bedrijfsopleidingen stellen mensen centraal. Onze gepersonaliseerde aanpak rond de ’menselijke factor’ vind je dan ook terug in al onze trainingen die drie domeinen omvatten: aanwervingen, (people) management en sales.

Roxanne Van den Branden

Ik ben ontzettend blij om mijn carrière hier te mogen beginnen.

U-Man heeft een geweldige, warme sfeer. Het team is heel resultaatgericht en dat bevalt mij enorm.

Ik ben vastbesloten om mijn steentje bij te dragen en mijn uiterste best te doen om bij te dragen aan ons gezamenlijke succes. Laten we samen bouwen aan iets geweldigs!