Opportuniteit versus gevaar

Ontdek 10 fatale fouten in tijden van crisis
en vermijd dat je deze zelf maakt. 

Ons doel is om je te helpen met een betere beheersing over dit onderwerp.

Graag meer weten?

Speciaal Dossier “Crisis” ter attentie van de bedrijfsleider en/of Sales Manager. Een kosteloos aanbod zonder verbintenis.

Elke aangehaalde fout kan je niet alleen veel geld kosten, maar kan op lange termijn ook de drive en de vechtlust van je medewerkers aantasten. Ontdek hoe je hier iets aan kan doen.

Speciaal dossier

De 10 fatale fouten in tijden van crisis.

Om, zonder verbintenis, uw exemplaar te ontvangen, gelieve het formulier hieronder in te vullen. We beschermen en beveiligen uw contactgegevens. Ze dienen enkel om het bestaan van uw bedrijf te bevestigen en om u te bezorgen wat u vraagt. Ze worden nooit doorgegeven, verhuurd of geleend aan anderen of misbruikt. U kan elk moment vragen om ze te laten verwijderen. Het is een hele eer om met een ploeg van toegewijde collega’s de zaakvoerders en bestuurders van KMO’s te helpen om zich beter in hun vel te voelen bij het leiden van een bedrijf, en dit met alle toeters en bellen: analyses, studie, seminaries, briefings en persoonlijke begeleiding.

Bedrijfsopleidingen met een passie voor mensen

Reeds meer dan 35 jaar is U-Man actief in de training- en coaching wereld. Dit met als doel om het voor Vlaamse KMO’s leefbaarder te maken. En we bedoelen dit zeker in financiële zin, maar evenzeer in het aangenaam en leefbaar werken voor iedereen. Van manager tot verkoper. We zijn er immers van overtuigd dat teamwork cruciaal is in een onderneming. Stress is per slot van rekening een factor die de groei van iedereen, en dus ook van een KMO, afremt. We zorgen ervoor dat je de nodige kennis en vaardigheden opsteekt om met minder stress meer resultaten te behalen. Onze bedrijfsopleidingen stellen mensen centraal. Onze gepersonaliseerde aanpak rond de ’menselijke factor’ vind je dan ook terug in al onze trainingen die drie domeinen omvatten: aanwervingen, (people) management en sales.