Verlies je vaak verkopen door de prijs? Lees dan dit dossier ...

Ontdek de 10 fatale fouten in de verkoop, die het potentieel en de rentabiliteit van je bedrijf naar beneden halen …

Meer dan 50% van de gemiste verkopen kan gered worden …

Hoe? Het is een kwestie van ingesteldheid! 

 

Bijna 90% van de verkopers maakt (vaak onbewust) één of meer van die fouten.

Wil je er meer over weten?

Speciaal Dossier “Verkoop” ter attentie van de bedrijfsleider en/of Sales Manager. Een kosteloos aanbod zonder verbintenis.

Elke hier aangehaalde fout kan je niet alleen zeer veel geld kosten, maar op lange termijn ook de drive en de vechtlust van je verkopers aantasten. Ontdek hoe je er iets kan aan doen.

Speciaal dossier

De 10 fatale fouten in de verkoop.

Gelieve het formulier hieronder in te vullen om zonder verbintenis je exemplaar te ontvangen. We beschermen en beveiligen je contactgegevens. Ze dienen enkel om het bestaan van je bedrijf te bevestigen en om je te bezorgen wat je vraagt. Ze worden nooit doorgegeven, verhuurd of geleend aan anderen of misbruikt. Je kan op elk moment vragen om ze te laten verwijderen.

Bedrijfsopleidingen met een passie voor mensen

Reeds meer dan 35 jaar is U-Man actief in de training- en coaching wereld. Dit met als doel om het voor Vlaamse KMO’s leefbaarder te maken. En we bedoelen dit zeker in financiële zin, maar evenzeer in het aangenaam en leefbaar werken voor iedereen. Van manager tot verkoper. We zijn ervan overtuigd dat teamwork cruciaal is in een onderneming. Stress is immers een factor die de groei van iedereen, en dus ook van een KMO, afremt. We zorgen ervoor dat je de nodige kennis en vaardigheden opdoet om met minder stress meer resultaten te behalen. Onze bedrijfsopleidingen stellen mensen centraal. Onze gepersonaliseerde aanpak rond de ’menselijke factor’ vind je dan ook terug in al onze trainingen die drie domeinen omvatten: aanwervingen, (people) management en sales.