Werft u problemen aan of oplossingen?

Ontdek de 10 fatale fouten bij het rekruteren …

Ontdek de bron van de fouten bij aanwerving en hoe je ze kan voorkomen …

80% van de problemen worden veroorzaakt door 20% van de medewerkers!

Elke hier aangehaalde fout kan je niet alleen zeer veel geld kosten, maar op lange termijn ook het moreel van je medewerkers aantasten. Ontdek hoe je er iets kan aan doen.

Wil je er meer over weten?

Speciaal Dossier “Aanwerving” ter attentie van de bedrijfsleider en/of het hoofd van de human resources.

Een kosteloos aanbod zonder verbintenis.

Speciaal dossier

De 10 fatale fouten bij het rekruteren & aanwerven.

Gelieve het formulier hieronder in te vullen om zonder verbintenis je exemplaar te ontvangen. We beschermen en beveiligen je contactgegevens. Ze dienen enkel om het bestaan van je bedrijf te bevestigen en om je te bezorgen wat je vraagt. Ze worden nooit doorgegeven, verhuurd of geleend aan anderen of misbruikt. Je kan op elk moment vragen om ze te laten verwijderen.

Bedrijfsopleidingen met een passie voor mensen

Reeds meer dan 35 jaar is U-Man actief in de training- en coaching wereld. Dit met als doel om het voor Vlaamse KMO’s leefbaarder te maken. En we bedoelen dit zeker in financiële zin, maar evenzeer in het aangenaam en leefbaar werken voor iedereen. Van manager tot verkoper. We zijn ervan overtuigd dat teamwork cruciaal is in een onderneming. Stress is immers een factor die de groei van iedereen, en dus ook van een KMO, afremt. We zorgen ervoor dat je de nodige kennis en vaardigheden opdoet om met minder stress meer resultaten te behalen. Onze bedrijfsopleidingen stellen mensen centraal. Onze gepersonaliseerde aanpak rond de ’menselijke factor’ vind je dan ook terug in al onze trainingen die drie domeinen omvatten: aanwervingen, (people) management en sales.

Roxanne Van den Branden

Ik ben ontzettend blij om mijn carrière hier te mogen beginnen.

U-Man heeft een geweldige, warme sfeer. Het team is heel resultaatgericht en dat bevalt mij enorm.

Ik ben vastbesloten om mijn steentje bij te dragen en mijn uiterste best te doen om bij te dragen aan ons gezamenlijke succes. Laten we samen bouwen aan iets geweldigs!