De problemen binnen je bedrijf, liggen die aan jou of aan je personeel?

Ontdek waar de problemen zich situeren en hoe je deze kunt aanpakken.

Vertrekken er regelmatig personeelsleden die je liever zou houden? Lijken concurrenten sneller en gemakkelijker te groeien? Lig je ’s nachts wakker van de problemen in je bedrijf? Duiken er steeds nieuwe obstakels op die de groei van je bedrijf tegenwerken?

Stel jij je soms de vraag wat en wie er aan de basis ligt van de problemen binnen je bedrijf? Ligt dit aan je personeel of speel jij hier zelf ook een belangrijke rol in?

Tijd om te kijken waar het schoentje wringt.

Maak hier een afspraak voor je GRATIS leiderschapsanalyse.

U-Man helpt al meer dan 30 jaar Vlaamse KMO's bij het verhogen van resultaten. Deze bedrijven gingen je voor!

Waarom doen je medewerkers niet wat je van hen verwacht?

Heb je het gevoel dat je werknemers je niet begrijpen? Liggen de resultaten en prestaties op de werkvloer niet in lijn met je verwachtingen? Merk je een gebrek aan motivatie of betrokkenheid bij je werknemers?

Als leidinggevende speel je een grote rol in de dynamiek op de werkvloer. Hierbij is de juiste leiderschapsstijl van groot belang.

Bij U-Man brengen wij je management skills in kaart met onze leiderschapsanalyse. Deze analyse geeft een duidelijk overzicht van je kwaliteiten en werkpunten. Aan de hand van trainingen helpen wij je om efficiënter te communiceren met je medewerkers. Zo kunnen zij je verwachtingen beter omzetten in resultaten. En dit doen ze niet omdat ze het moeten, maar omdat ze het zelf willen.

Als coachende people manager wakker je hun intrinsieke motivatie aan, waarna ze zelf aan de slag gaan om hun productiviteit en pro-activiteit te vergroten. Dat betekent meer werkvreugde voor je werknemers en meer tijd en minder stress voor jou als leidinggevende.

ebook van trainingen

Ontdek waar de problemen in je bedrijf zich voordoen. Sluit jezelf uit en ontdek hoeveel onmisbare kwaliteiten van een leider jij bezit.

Management opleidingen zonder onaangename verrassingen

Toepasbaar in élke werksituatie
Heb je soms moeite om de theorie van een training om te zetten in de praktijk? U-Man leert je mensen te managen, geen situaties. Zo kies jij de gepaste leiderschapsstijl (hard of zacht) op basis van je gesprekspartner. Het resultaat is een universele coaching stijl, toepasbaar bij alle interacties op en naast de werkvloer.
Getest & goedgekeurd
Het beste bewijs van de kwaliteit van onze opleidingen wordt geleverd door onze klanten. Door de jaren heen ontvingen onze trainingen een gemiddelde score van 8.77/10. Een resultaat waar we trots op zijn, maar dat ons ook inspireert om het hoge niveau van onze opleidingen te blijven waarborgen.
Wij blijven voor je klaarstaan
En na de training? Goeiedag en tot ziens? Zo werken we niet bij U-Man. Ben je klaar om volledig zelfstandig aan de slag te gaan? Fantastisch! Koppel je toch liever tussentijds terug om bepaalde personeelskwesties te bespreken? Of heb je graag bijkomende opleidingen voor je medewerkers of andere leidinggevenden? Wij blijven jou als people manager ondersteunen, ook na onze opleiding.
Meteen inzetbare technieken
Bij U-Man geen cursus vol theoretische tips om je kast te vullen. Wij geven je resultaatgericht, praktisch advies mee dat je de volgende dag in je bedrijf kan toepassen. Daarbij vertrekken we vanuit dagelijkse situaties die zich afspelen op de werkvloer. We bekijken hoe je omgaat met die situaties, bespreken verbeteringen en evalueren de impact van onze training in je bedrijf. Zo blijven we schaven aan je coaching skills.
+30 jaar ervaring
Je uitdagingen als leidinggevende zijn niet uniek … en gelukkig maar! De afgelopen 3 decennia heeft U-Man zaakvoerders en managers bij meer dan 3000 bedrijven geholpen. Op onze lauweren rusten is echter niet aan ons besteed. Wij blijven onze trainingen optimaliseren.
Trainingen op maat
We bespreken je case altijd persoonlijk om een individueel traject uit te stippelen, gebaseerd op de uitdagingen die jij als leider ervaart. Te weinig werknemersparticipatie? (Beter) omgaan met conflictsituaties? De werksfeer verbeteren? Er bestaan verschillende formules, afgestemd op vaak voorkomende uitdagingen.

Wil je ervoor zorgen dat medewerkers je beter begrijpen? Neem contact op voor een verkennend gesprek.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1:
Invullen van leiderschapsanalyse

Neem de tijd om de vragen van de leiderschapsanalyse in te vullen. Zo krijgen we een concreet beeld van je huidige situatie.

Stap 2:
Bespreken van leiderschapsanalyse

Samen bespreken we de resultaten van de analyse en doen een voorstel.

Stap 3:
We beginnen aan het opleidingstraject

Stap voor stap. Nooit zal je je verplicht voelen om iets tegen je zin te doen. Je blijft volledig vrij in al je beslissingen. Je krijgt dus altijd het laatste woord. Van onze kant beloven we je altijd dat voor te stellen waarvan we overtuigd zijn dat het je het meest zal helpen.

Wat levert een management opleiding jou op?

Onze trainingen zorgen niet enkel voor een betere werksfeer, ze maken je leven als leidinggevende ook makkelijker.

Conflicten en ongenoegen voorkomen, interacties efficiënter aanpakken, werkbereidheid stimuleren,… Door beter te coachen op de werkvloer, geef je jezelf meer tijd om te werken aan de uitbouw van je onderneming. Een efficiënter people management laat toe om je te focussen op je kernactiviteit, namelijk de toekomst van je bedrijf voorbereiden.

Het welzijn op de werkvloer en je bedrijfsresultaten kunnen samen groeien.

Alvast kennismaken met onze basisprincipes?
Kom naar onze workshop:
"Rekruteren, Motiveren & Evalueren van je medewerkers".

Wat zeggen onze klanten over onze aanpak?

Vincent Leenaerts – Zaakvoerder Hubo Schoten & Nijlen

Vraag een GRATIS leiderschapsanalyse aan en krijg inzicht in je management skills.